Byliv i det Grønne

Hvert eneste boligbyggeri har sit eget præg, der skaber liv i landskabet – fra Rabalderstræde, gennem strøget til Rabalder Parkens grønne områder. De flettes sammen i et dynamisk farvespil af røde og lyse facader i forskellige etageplaner, helt i harmoni med naturen omkring.

Ideen bag projektet er byggerier for fremtiden, der tør bruge naturens materialer til at skabe innovative løsninger. De græsbeklædte tage på boligerne er en bæredygtig løsning, der sikrer forsinkelse af regnvand, så oversvømmelse ved stormflod undgås.

 

Den Røde Tråds frodige skovbede, grønne engbakker og urbane bænke inviterer til leg og naboskab mellem bolig og bydel. Gennem strøget bugter sig en regnvandsrende, som et åløb, med skiftende vandlandskaber, der risler ned til søen i Rabalder Parken.

Her opføres townhouses med innovative udearealer, store tagterrasser, udsigtsaltaner og terrasser med plads til leg og afslapning.

Townhouse-boligens store tagterrasse er et skønt uderum med plads til hygge, middagstid og et stille glas aftenvin. Her er udsigt over Rabalder Parkens græsbakker, landskabsstrøgets bugtede å-løb og de mange kulturoplevelser langs Musicons hovedgade.